F.U

-- Datum: 2010-02-28 | Tid:22:57:18
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Hemma från jobbet nu.
Känner mig på ett lekhumör just nu!
Titta bara på bilden liksooom ! :)
Som även har ett budskap. MWOAH !

- Carina ♥
--Kommentarer (0)


Mulberry Spring 2010 Campaign

-- Datum: 2010-02-28 | Tid:19:59:55
-- Kategorier: Fashionesque

hej


-credits: Fashion Gone Rogue & Mulberry

Älskar alla färger på bilderna, blått mixat med rosa - I like! De bruna väskorna på 3.e bilden väcker begär. Någon som vet var man kan få tag på en liknade modell? Min plånbok räcker verkligen inte till en äkta Mulberry, den räcker inte ens till "Mu" i "Mulberry" -__-
- jessica is out.
--Kommentarer (0)


16 favorites from BikBok Spring/Summer Collection 2010

-- Datum: 2010-02-27 | Tid:14:18:47
-- Kategorier: Fashionesque

hej


- credits: BikBok


Jag älskar de svarta klänningarna, särskilt den med skärningen vid axlarna, den med spetsärmen och den med skärningen vid midjan - awesomeness! Kolla även in den blommiga kjolen - sjuktfint mönster + "paperwaist"-aktiga midjan, så fint! Och jeansskjortan med den påsydda kjolen ser bara hur nice ut som helst, kan totalt se det tillsammans med vita tygskor, bara ben, tygpåse + överdos av armband och ringar. Love love love.

- jessica wants to be rich bitch.
--Kommentarer (1)


God förmiddag

-- Datum: 2010-02-27 | Tid:13:09:07
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Vaknade typ runt 10 idag, kunde inte sova.
Igår vart det sista dagen innan lovet börja! Wihoo !!
Om inte jag spendera pengaar igår!? Typiskt mig, aldrig gå hem utan en massa påsar.
Igår var det jobb så jag är utsliten.
Ska vila idag för imorn blir det jobb igen, ha en bra lördag!

- Carina ♥
--Kommentarer (0)


Varning: Inlägget innehåller i-landsproblem

-- Datum: 2010-02-26 | Tid:23:19:47
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej


Färgerna är inte ett dugg likt bilden, de "vita" är inte lika beige och de till "lila" är lite mer blålila

Nu kommer det ett sånt där typiskt i-landsproblem igen. Jag köpte idag skorna till vänster (SALE! 100:-) men i själva verket har jag haft mina ögon på dem till höger men min storlek fanns inte kvar. De vita är ju inte fula eller något, de är fina och så (but ofc purple is more löööv) men jag vet ändå inte om jag ska behålla eller lämna tillbaka dem. Jag får inte en sån där "wow"-känsla av dem just nu, jag vet inte... Kanske måste prova dem lite mer ordentligt? Eller määääääääääh jag vet inte~~ >__< I-landsproblem hääääääääääääääär!!!

Anyway, sportlovet har äntligen börjat NU! Har gjort klart fysikläxan och idrotts-uppsatsen som skulle vara klar till veckan efter lovet så nu är det bara att CHILLA GALET! First thing? Sovmorgon to the max imorgon *hähähä*

Förresten så har jag skapat en ny kategori - "Fashionesque". Grejen är den att jag har typ fucked up OCD så jag får typ bananas när saker och ting inte är i "ordning och reda" *haha* töntigt jag vet. Men ah, ni fattar nog vad som hamnar där nu.
- out.
--Kommentarer (0)


The thing about wanting the things you can't get

-- Datum: 2010-02-26 | Tid:18:04:19
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Den här jackan är min nu.


Nu ska jag äta, PUSS !

- Carina ♥
--Kommentarer (2)


Fafi for adidas Originals Spring/Summer 2010

-- Datum: 2010-02-26 | Tid:16:34:47
-- Kategorier: Fashionesque

hej


Skinnjackan is killing me! Och sneakers nr. 1 are just my perfect amount of flashiness >_<
- out.
--Kommentarer (0)


Vill ha : Klänning - Oasis

-- Datum: 2010-02-25 | Tid:21:51:00
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hejSnygg snygg snygg!
- jessica is out.
--Kommentarer (0)


Dagens rambling : Kemi-provet from H E L L !

-- Datum: 2010-02-25 | Tid:20:27:52
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej

Humör: ÅNGEST x 10000^10000 !!!
Lyssnar på: Lil Eddie - All I See


Nej seriöst,
har aldrig haft en sådan ångest för ett prov som jag har just nu. Det gick BAJS! Okej ni tänker säkert "ååååh vad hon överdriver" eller "asså hon säger bara sådär" men nej jag menar det. Jag säger inte att jag kommer på fail på provet men jag kanske är girig men efter att ha min lärare sa att om jag nailar det här provet finns det en god chans att jag kan få det betyg jag vill ha på Kemi A, så är det väl klart att jag blir besviken efter dagens resultat.

Grejen är den att om jag bara fick 15 min till så skulle det ha hjälp så jävla mycket! Jag var tvungen att avbryta mitt i min uträkning på en MVG-fråga. Jag VET att om jag hade fått lite mer tid på mig så skulle jag kunna klara av den och det är just det som irriterar mig mest. Att mitt betyg sänks pga tidsbrist och inte på bristen på min kunskap. Vi fick 1,5h på oss på ett prov som BARA bestod av uträkningar och ca 14 frågor + a), b) och c) medan matte-provet som hade 9 frågor gick på 2h.

Okej, var bara tvungen att get it out of my system. Ni kan återgå till det ni gjorde innan och till er som nu tänker "aha, nu har jag slösat 3 min av mitt liv på det HÄR!", sorry.
- jessica is out.
--Kommentarer (1)


your love's a drug, can't get enough

-- Datum: 2010-02-24 | Tid:20:31:32
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej


inviger my new glasses biiiiaaatch

Jag hatar SL, förlåt mig, men jag gör det. Jag tycker synd om dem men vaffan, jag tycker mer synd om mig själv right now - which is why I hate them. Missade typ heeeeeela första lektionen igen eftersom min buss valde att inte dyka upp så ja, väntade ute igen i typ 30 min. Men den här gången var jag en aning "förberedd" med mina 2 par strumpor, halsduk, mössa och vantar.

Imorgon är det dags för kemi-provet, har pluggat my ass off men tog en liten paus för att käka "phööö" (inside-joke med H *haha*) men nu ska man väl rulla tillbaka till mina böcker.
- Ciao bella.
--Kommentarer (0)


You gotta love it !

-- Datum: 2010-02-24 | Tid:20:25:46
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Those babies are mine now.


Jag vill ha sommar nu! Så att jag kan få ha på mig dem här skönheterna ;D Synd att vi typ inte kommer att få någon vår ..

- Carina ♥
--Kommentarer (1)


Är det bara jag eller !?

-- Datum: 2010-02-24 | Tid:18:51:20
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Vafan är det här för skit ? Jag kan inte logga in på hotmail alls. På msn kan jag inte logga in med min vanliga mail adress men jag kan logga in med min gamla. Vad faaan .. Det verkar fungera perfekt för alla andra. Igår var det ju inga problem men idag? Får typ panik och jag vet inte vaaad ... !!

- Carina

--Kommentarer (0)


Syskonkärlek ♥

-- Datum: 2010-02-23 | Tid:18:40:38
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Jag har världens bästa bröder! Jag visar det ganska sällan men de betyder sjukt mycket för mig. Dem finns alltid där när jag vill prata ut om allt och inget. När jag tror att de inte kommer att förstå mig så är det tvärtom. Dem förstår mig mer än vad jag själv gör. Visst, ibland kan man ha sina upp och ned stunder men det är det som gör det till en sån speciell syskonkärlek. ♥

Haha, här förväntar ni er typ en bild på mina bröder och mig eller något. Men jag har tyvärr ingen. Min dator kraschade typ förra veckan så jag har bara loggat in på andras datorer och skrivit lite inlägg här och där :) Åh weell !- Carina ♥

--Kommentarer (0)


Öhhhh .. tjaaaa

-- Datum: 2010-02-23 | Tid:17:38:45
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej


tja, jag ser drogad ut. Saknar att kunna ha på mig min skinnjacka ..

- Carina ♥

--Kommentarer (1)


1 more to go!

-- Datum: 2010-02-23 | Tid:15:45:23
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej

Matte-provet är nu avklarat (thank you God!) så nu är det bara kemi-provet kvar innan lovet börjar. Fick be pappa skjutsa mig till skolan idag så att jag skulle hinna till provet som började 08.00. Lucky me för typ hälften av klassen kunde inte ens komma fram till skolan pga pendeln.

Hm... Mitt* hjärna säger att jag ska leka runt på internet nu men mitt hjärta säger att jag borde faktistk börja öppna kemi-böckerna och plugga eftersom jag faktiskt inte kan något inför provet. Seriöst, jag kan inget. Jag vet inte ens vad vi ska ha på provet för enda sedan mitt förra kemi-prov (vilket känns som om det vore igår) har jag bara degat på lektionerna.
- oh screw it,
vad vore jag utan min hjärna?
*HAHAHAHA jag döör, svenska-brist här asså xD
Okej okej, kanske inte så funny för er men det är en liten inside-grej mellan mig och M.
--Kommentarer (2)


Daradara-dirido~~

-- Datum: 2010-02-23 | Tid:00:56:34
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej


Recycled picture, but w/e. Kan inte snön smälta och solen börja kika fram snart?

Hm.... Prov imorgon idag 08.00 (ni anar inte hur många gånger jag failade på att stava "08.00" nyss -__-) och klockan är snart 01.00, nää kanske dags att rulla i sängs snart?

- oh well,
Jessica says 'night to y'all who's still up
& hanging'.
--Kommentarer (1)


LMFAO

-- Datum: 2010-02-22 | Tid:20:02:59
-- Kategorier: Musik & Video

hej


- Carina ♥

--Kommentarer (1)


så häääääääääääär mycket...

-- Datum: 2010-02-22 | Tid:19:11:46
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej

Humör: stressad
Lyssnar på: mig själv den här gången

...har jag att göra den här veckan. Matte-provet som är imorgon dödar mig och kemi-provet som är på torsdag lyckas döda mig igen. Sen dök det upp analys-shit på svenskan som ska bli klar tills på fredag. Näää jag vill ha mitt sportlov NU!

Dagen började bajs, vaknade astrött och stressade mig till bussen bara för att få veta att den inte dyker upp... På 30 min -__- Jag är tvungen att vänta 30 min bara för att åka en sträcka på 10, score! *haha* Jag missade typ hela min första lektion förutom de sista 5 minuterna och luckily tog inte B närvaron förrän då så jag fick inte ogiltig frånvaro, lucky or what?

*HAHAHAHAHAH* jusste roligaste/äckligaste/dummaste saken hände idag på engelskan. Seriöst, det är waaaaaaaaaaaay 2 inappropriate för att nämnas i bloggen men jag kan säga att det inkluderar smällare+nakenhet >__>

Anyway, måste rulla vidare nu. Har som sagt asmycket att göra och jag måste pluggish införish matte-provish.
- peace out.
--Kommentarer (0)


Dakota Fanning in Vogue Italy February 2010

-- Datum: 2010-02-22 | Tid:18:21:21
-- Kategorier: Fashionesque

hej


- credits: popbee.com & Vogue Italy

Jag har aldrig kunnat se Dakota Fanning som "snygg/vacker" (kanske "söt" but that's it) ända tills de här bilderna från Vogue Italy dök upp. Älskar det svart-vita temat, hur de har matchat sött med rockigt (gorgeous!) till och med de markerade ögonbrynen passar in! Props to Dakota asså...
--Kommentarer (0)


Så fort en snöflinga kommer, börjar allt sluta att fungera ..

-- Datum: 2010-02-22 | Tid:16:31:06
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Idag är det verkligen inte min dag .. Bussar och alla tåg var antingen inställda eller kom en gång i timmen .. What's up with that ?? Så jag fick stå och vänta ute i kylan på ersättningsbussar, då typ 6 bussar åkte förbi och bara två bussar stannade och tog upp folk. De två bussarna blev fulla och jag fick fortsätta vänta. Krigare jag är. Hur slutade det? Jag vart framme vid min destination efter en 3 timmars resa som egentligen bara borde ta runt 40 minuter.

Jag är trött på det här kalla vädret. Jag är trött på SL. Vem är inte det liksom. Alla får PMS utav allt det här och mer vilket resulterar i att hela sverige går runt med ett "I'm gonna kill you" blick. ah, ni förstår .. Nå SL, vad hade ni tänkt göra åt saken?

Det bästa är att jag har min ängel N som gör min dag. Som får mig att skratta när jag är sur. Som får mig att le när jag gråter. Den person som tar fram det bästa ur mig. Änglar faller inte från himlen. Dem föds här på jorden ..

- Carina ♥

--Kommentarer (0)


22:55

-- Datum: 2010-02-20 | Tid:22:55:32
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej

Humör: Halvsliten
Lyssnar på: -

Idag bestämde vi oss alla i familjen att stänga av datorerna och allt annat utanför vår lilla bubbla för att sitta och titta på DVD:n från min mormors begravning. Redan efter 20 sekunder började jag att gråta, och jag är inte ens den typen som lätt gråter. Jag satt och tänkte på sista gången jag såg henne. Jag kommer fortfarande ihåg hur mycket hon grät när vi skulle säga "hej då" och åka hem till Sverige igen, hon var så himla ledsen över att hon inte kunde lämna oss på flygplatset eftersom hon var för svag. Det känns nästan som om hon visste att det där var sista gången hon skulle se mig och mina bröder.

Det kändes så jävla konstigt att se min mamma gråta så mycket. Hur hon, mina mostrar och morbröder grät och skrek efter min mormor när de skulle sänka kistan. Jag har aldrig haft det lätt att gråta framför andra, speciellt inte mina bröder. Men just då, när vi såg hur kistan sakta sänktes ner, hur alla på min mamma sida grät, började tårarna att rinna på oss alla tre.

Jag saknar henne grovt mycket men jag kan inte ens tänka mig hur min mamma känner sig just nu.

--Kommentarer (0)


"Mikaela gör slut i radio"

-- Datum: 2010-02-19 | Tid:21:16:46
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Jag är väl lite seg men som sagt är man trött så blir man extra seg i huvudet och helt enkelt SEG. I alla fall, det här är ju bara en massa utropstecken! Vilken j*vla skithög man kan vara! Ni måste lyssna på den här dryga killen som var otrogen mot sin tjej på alla hjärtans dag .. Lyssna på hans ord och hans "ursäkt". Things like this get me pissed off !

Gå först in i den här sidan och klicka sedan på "mikaela vill göra slut i radio" och sen på "mikaela gör slut i radio".

- Carina ♥
--Kommentarer (0)


Big Bang - Lollipop Part. 2 [2010]

-- Datum: 2010-02-19 | Tid:18:14:52
-- Kategorier: Musik & Video

hej
Jag vill ha den här mobilen!
Så söta färger, finns typ i mintgrön >__< Och wtf har Seungri på sig? Varför denna gröna trenchcoat för? -__-
- jessica is out.
--Kommentarer (0)


trööttis

-- Datum: 2010-02-19 | Tid:14:37:03
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Riktigt lat och trött man kan vara. Den här veckan har jag typ skippat alla första lektioner på morgonen så att jag kan ta mig en liten sovmorgon. Men det hjälper ju inte. Jag är fortfarande trött OCH lat. B&J ska vara lat med mig idag. Oh ja. Orkar ju inte kliva utanför dörren. Oh nej.

- Carina ♥

--Kommentarer (2)


F=mg. NewtonsTreLagar. F=ma.

-- Datum: 2010-02-18 | Tid:22:21:22
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej

Humör: Exhausted
Lyssnar på: Craig David - Insomnia


Fysik-prov imorgon T__T
Men oh well, har i alla fall tur och slutar supertidigt imorgon *mohahahah* Har försökt plugga lite inför provet nu men jag vet inte, känns som om jag ändå aldrig kommer vara riktig förberedd? -__-

Har märkt att jag har väldigt stora problem med att hålla koll på tiderna nuförtiden. Asså mer specifikt veckodagarna. Känns som om att det är "tisdag" på måndagar osv. Trodde till exempel att det var fredag idag och att uppsatsskrivningen på svenskan var igår and I don't know. Allting är så rörigt i mitt huvud, är faktiskt fortfarande inte säker på om det var idag eller igår som jag hade uppsatsskrivningen *haha* My head is like totally messed up for the moment. Too much fysik-stuff right now.
- oh well, back to fysik-bajset.
out.
--Kommentarer (1)


Monki Spring 2010

-- Datum: 2010-02-18 | Tid:18:35:39
-- Kategorier: Fashionesque

hej


Så mycket så mycket så mycket Jessica vill ha,
men så lite så lite så lite pengar Jessica har.
--Kommentarer (0)


Sonia Rykiel for H&M Spring/Summer 2010

-- Datum: 2010-02-17 | Tid:22:26:58
-- Kategorier: Fashionesque

hej


- credits: nitrolicious.com
--Kommentarer (0)


<3

-- Datum: 2010-02-17 | Tid:21:59:58
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'him
But what happens when karma, turns right around and bites you?
And everything you stand for, turns on you, despite you?

- Carina ♥
--Kommentarer (0)


Idag är det onsdag ..

-- Datum: 2010-02-17 | Tid:20:44:54
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Fyfan vad lat jag är, jag orkar inte göra ett enda skit. Ändå har jag lyckats med att göra vissa läxor, bra gjort. Känner mig sömnig 24/7 och det spelar ingen roll hur mycket jag än sover eller ens hur lite. Jag är TRÖTT.

- Carina ♥
--Kommentarer (0)


Jay Sean - Down (Candle Light Remix) [2009]

-- Datum: 2010-02-15 | Tid:19:47:55
-- Kategorier: Musik & Video

hejSlow-versionen, älskar älskar älskar <3
Drogat den hela dagen tack vare M.
^_^

- jessica "pluggar" biologi.
over n' out.
--Kommentarer (1)


Chúc mừng năm mới! ^__^

-- Datum: 2010-02-14 | Tid:21:22:08
-- Kategorier: Jessina

hejIdag är det ett nytt år i de flesta länder i Asien,
bland annat Vietnam. Så vi önskar er alla nu ett mycket GOTT NYTT ÅR! ^_^

Chuc cac ban mot nam moi vui ve!
Hoppas ni har ätit er tjocka och fått alot of li xi!
--Kommentarer (0)


BikBok Spring/Summer 2010

-- Datum: 2010-02-14 | Tid:17:16:19
-- Kategorier: Fashionesque

hej


Preppy.Marin.Rock.
- over n' out.
--Kommentarer (0)


Jeremy Scott for Adidas Footwear Spring 2010

-- Datum: 2010-02-13 | Tid:16:56:39
-- Kategorier: Fashionesque

hej


VÄCKER HA-BEGÄR! >_<
- rullar ut nu,
dags att fira tết
^^
--Kommentarer (1)


Lee Hyori for TOPGIRL SS 2010 Part I

-- Datum: 2010-02-13 | Tid:16:38:55
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej
credits: allkpop
--Kommentarer (0)


Lil Eddie - You Got Me (Like Ooh) [2010]

-- Datum: 2010-02-12 | Tid:20:19:11
-- Kategorier: Musik & Video

hej- jessica is out.
--Kommentarer (0)


V A C K E R

-- Datum: 2010-02-11 | Tid:23:38:37
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Olagligt vacker och snygg ! Älskar både bikinin och outfiten. Om man bara var lika snygg!

- Carina ♥
--Kommentarer (0)


Ooh baby

-- Datum: 2010-02-11 | Tid:21:48:40
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Fan jag orkar inte ! Jag har ett prov imorn som jag inte ens har pluggat på och så får man ju inte glömma att jag ska skriva om en sjukdom som ska vara på 4-5 sidor lång. Prov imorn. Inlämning på måndag. Några få timmar för att plugga. Några få timmar på att skriva. JAG ORKAR INTE!

Dessutom har jag inte pluggat idag eftersom jag har tittat på två asvnitt av vampire diaries. Och sen kommer fast and the furious tokyo drift la la la .. Ja .. Och jag vill titta, inte plugga :(

By the way ? För vissa blir det alla hjärtans dag på söndag. Men för mig blir det jobb och sen asiatisk nyår ! Oh yes ! :D Min kärlek ger jag till min kära varje dag då alla dagar är alla hjärtans dag och inte på ett visst datum. Got it? That's how it should be for everyone. Just saying ;)

 

- Carina ♥

--Kommentarer (2)


they try to copy my swagger

-- Datum: 2010-02-11 | Tid:21:29:43
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej


tröja GinaTricot armband JC halsband H&M

Märkte ni hur solen gjorde sin entré idag? Satt och schtekte som fan i klassrummet hela dagen medan alla andra kämpade igenom med plugget. Bad move from me för nu ligger jag jävligt dåligt till med kemin och matten *höhöhö*

And OH!
Kemi-provet som är om två veckor kommer bara vara massa uträkningar and shit och någon dag efteråt så är det matte-prov så det kommer vara som två matte-prov inom en och samma vecka. Score!
- i'm out.
PS. R.I.P Alexander McQueen.
--Kommentarer (0)


Big Bang for BSX Style 2010

-- Datum: 2010-02-11 | Tid:19:22:35
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej


credits: BSX & Eiifel In Seoul

Är så jävla svag för killar med skjorta och ett par kick-ass sneakers >_<
- peace.
--Kommentarer (0)


so early.

-- Datum: 2010-02-11 | Tid:09:30:34
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej

Humör: Halvtrött
Lyssnar på: 2NE1 - Try to Copy Me

Wohoho inte så ofta jag brukar uppdatera så ofta.
Men eftersom jag inte börjar förrän 10.30 idag och har "lugnt" med tid så tänkte jag väl kasta upp ett litet inlägg.

Kan inte fatta att det redan är torsdag idag :O snart helg och på söndag är det äntligen dags för det asiatiska nyåret! Finally ^^ ärligt talat så föredrar jag nästan det asiatiska nyåret framför det "vanliga". Extra points för att man får "li xi" (sp?) vilket är små röda kuvert med cash *hähä*

Nää måste fixa mig lite nu, missar jag bussen så är jag död. Fröken P. gillar inte när jag hela tiden kommer försent *hähähä*

- jessica is out.
--Kommentarer (2)


2NE1 - Try To Copy Me [2010]

-- Datum: 2010-02-10 | Tid:22:28:20
-- Kategorier: Musik & Video

hejLove the picture, it's all bright and makes you a little giddy ^_^ Anyway, finally something new from 2NE1. Been waiting for ages now to hear something from them. This song is alright, not as good as their normal tracks but it's still quite catchy and nice considering it's for a CF and not their for upcoming album. Loving the title btw.
- jessica is out.
--Kommentarer (0)


my heart says yes, but my mind says no

-- Datum: 2010-02-10 | Tid:21:24:49
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej


t-shirt H&M örhängen Ur&Penn

ZOOOOMMMGGG!! JAG DÖÖÖÖÖR! Fick idag reda på att de två kommande veckorna kommer vara H E L L ! Nästa vecka är fysik- (!!!) och biologi-prov + svenska uppsatsskrivning (crap.) och veckan efter det är det matte- och kemi-prov som gäller... *hahaha* asså jag dör, prov på de 4 jobbigaste ämnena som finns på denna jord och allting innan mitt underbara sportlov T__T

Förvänta inte mycket från mig här i bloggen från och med måndag, ligger väl i diket med böckerna upp i arslet eller något -__-''
- peace out löööövers
(&haters)
--Kommentarer (1)


eh .. jo .. tjena!

-- Datum: 2010-02-10 | Tid:20:52:46
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Eh .. joo .. aaa .. öööh .. mm ! :)

Man kan ju inte sluta undra vem som läser bloggen.

Vem är du?

du som läser detta jaa ..

Lämna ett spår efter dig ? :D

Nähe ..

Varför inte då ?

Så, du kommer in hit för att du är nyfiken .. ?

Stalker ..

Ähh .. whateva   .......

- Carina ♥
--Kommentarer (1)


ingen rubrik

-- Datum: 2010-02-10 | Tid:18:53:41
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Dagens humör: Tröött men ändå glad :)
Dagens låt: "Iyaz - Solo"

Skolan tar kål på en. Den här veckan har varit oerhört jobbig. En massa inlämningar, powerpoints, läsa böcker, och förbereda inför en redovisning och ett prov. Ja, ni ser. Och inte bara det, i matten ligger man ju lite efter också. Well, ska börja med min NK grej på 4-5 sidor nu. PUSS.

- Carina ♥

--Kommentarer (0)


Lookbook : Boutique By F21

-- Datum: 2010-02-10 | Tid:18:52:22
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej


credits: The Skinny
--Kommentarer (0)


"Just Dance" - acapella style

-- Datum: 2010-02-09 | Tid:19:54:55
-- Kategorier: Musik & Video

hejKillen är fan bara för bra! O_O
Tjejerna är också nice (tjejen med glasögon är skitfin röst ^^) men den som fångade min uppmärksamhet mest här var killen. Bästa delen är runt 1:50 när han sjunger Colby O'Donis del.

- jessica says ciao!
--Kommentarer (0)


21.03 - bristpårubrik

-- Datum: 2010-02-08 | Tid:21:03:00
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej


ja, jag posar i skolans 'shitroom'. so what?

Missade fredagens biologi-lektion och *bam* så får jag reda på idag att vi har prov nästa tisdag... Finns inget roligare än det där alltså >__>

Other than that, såg fiiiiiiiiinaste klänningen idag på BikBok! 300:- and of course I'm 2 broke right now. Life play with us all doesn't it?
- peace out.
--Kommentarer (0)


HAHAHAHA, jag dör!

-- Datum: 2010-02-08 | Tid:20:20:06
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Åkej, sitter nu här och små mumsar i mig tjockisbollarna utan att ens ha börjat med min svenska. Seriously .. Ska strax sätta igång .. om en liten liten liten stund .. Hmm .. NU ! :)


Snubben är så jävla skön hahahha !! Det där gjorde min dag vafan, hahahha !!

"Men det roliga var att under tiden vi borstade tänderna gick jag till den stora spegeln i hallen för att fixa mitt hår. Då jag märkte att allt var så jävla suddigt, med andra ord - mina glasögon var så jävla fingerprintade på glaset. Och vad gör man när man vill rengöra glasögonen så fort som möjligt? Jo, man "blåser"/andas varmt och torkar av med tröjkanten, iaf jag gör så! Men vafan, jag hade ju tandborsten i käften, vad gör man då? Jo, man använder näsan!"

- Carina ♥
--Kommentarer (0)


Theodor ♥

-- Datum: 2010-02-08 | Tid:17:01:04
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Oh, ja! Idag kände man sig riktigt snygg så det blev en webbkamera bild här. Nice huh!? :) I alla fall, det blir att byta om och sen laga mat och även göra tjockisbollar. Mums va gott. Tjockisbollarna ska jag göra eftersom jag behöver något och mumsa på medans jag skriver min dumma dumma dumma svenska. So that's my monday. Puss hej!

- Carina ♥
--Kommentarer (0)


Lookbook : Topshop Spring 2010

-- Datum: 2010-02-07 | Tid:21:00:55
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej


Parisienne.Meadow.Saloon.Downtown.
Väcker ha-begär. *dies*
Kolla in hela deras lookbook här: Popbee.com
- peace <3
--Kommentarer (0)


God morgon

-- Datum: 2010-02-06 | Tid:10:15:50
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

Jag beklagar sorgen hjärtat "/Jag är sjuk och jag är uppe för att jag måste tvätta. Hur många gånger byter jag kläder egentligen .. Sjukt. I alla fall så rinner det bara om näsan så att det bara skriker om det. Nu, frukost.

- Carina ♥
--Kommentarer (0)


Ännu en gång, mot Arlanda.

-- Datum: 2010-02-06 | Tid:09:54:59
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej


- December 2009 - Arlanda

Ska snart dra till Arlanda för att lämna av min mamma som ska ännu en gång till Vietnam. Fan vad jag vill åka med henne, inte för att jag vill festa/shoppa or w/e utan för att jag vill vara på min mormors begravning. Men bajs-skolan är i vägen så jag måste tyvärr stanna hemma -__-

Måste rulla, har 5 minuter på mig och jag har fortfarande inte borstat tänderna...
- peace out.
--Kommentarer (0)


thankyouforalltheseyears.

-- Datum: 2010-02-05 | Tid:10:39:39
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej

någonstans klockan 8 kom samtalet, du är inte längre här med oss.
efter att ha kämpat de senaste månaderna var det helt enkelt dags att gå vidare.
jag vägrar acceptera ett 'hej då' utan istället tänker jag säga 'vi ses en vacker dag'.


weheartit.
älskar dig - rip mormor.
--Kommentarer (1)


Whether you go first or last, if you advance then everything’s OK!

-- Datum: 2010-02-04 | Tid:21:17:12
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej

Hade världens håltimme idag, nästan 4 timmar! O_O Men aja, har fått väldigt mycket gjort tack vare den tiden so I will not complain... Anymore.

Och gissa vad? Imorgon är det fredag *mohahahaha* äntligen helg!! Min sista helg innan alla mdrfkng-prov kickar igång (matte, biologi, kemi >__> "triple threat")... But the good news is att det är snart sportlov ^_^ Har inte riktig koll exakt när men om typ 3-4 veckor kanske? :)


wink.
- i'm out.
--Kommentarer (0)


I call it en ieee arr diii

-- Datum: 2010-02-03 | Tid:22:44:36
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

NEVER. DANCE. ALONE.

Idag har det varit en kort skoldag som alla onsdagar brukar vara. Yes. Efter var det dance dance dance. Älskar att dansa till hög bultande musik som får väggarna och golven att skaka. Nu har jag fått en uppgift att komma på sex dansteg. Haha, aah. Punkt säger jag till det <3

Senaste tiden har jag knappt haft make up, creds to moi !
- Carina ♥
--Kommentarer (2)


Yoon Si Yoon & Jung Yong Hwa for NII 2010

-- Datum: 2010-02-03 | Tid:18:42:07
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej

--Kommentarer (0)


Modélame asi amor

-- Datum: 2010-02-02 | Tid:22:54:14
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej

- Carina ♥

--Kommentarer (1)


Can she ever forgive him?

-- Datum: 2010-02-01 | Tid:23:58:12
-- Kategorier: Musik & Video

hej

- Carina ♥

--Kommentarer (0)


Sé vóila !

-- Datum: 2010-02-01 | Tid:21:12:22
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hejHaha, hade fått den här frågan för ganska längesen men har missat den totalt. Jag Carina är skit dålig när det gäller kommentarer. Men självklart kan jag förklara hur man gör. Men varnar er i förväg att jag är hemskt dålig på att förklara. Now heres the manual, hehe;

Först kopierar du koden på den videon du vill ha och sedan går du in på bloggen och ändrar redigerare på ditt nya inlägg.Sedan klistrar du in din kod som vanligt. Sedan är det bara att ändra på din bredd(width) och höjd(height) inne i koden beroende på hur brett eller högt du vill ha det.Sen vóila! Så får du ett liknande resultat som mig. Jag brukar ändra min höjd(height) till 25 och bredden(width) beroende på hur brett jag vill att det ska vara. Ja ni förstår. Såhär blir slutresultatet;

- Carina ♥

--Kommentarer (0)


i.n.v.u.not.

-- Datum: 2010-02-01 | Tid:20:18:57
-- Kategorier: Jessica with Swagger

hej

Har så jävla ont i magen right now! Shithole asså >__> Har försökt ta tag i matten men det fan "lite" svårt att koncentrera sig när painx100 hela tiden stör en... Uuugh -__-''


Den här låten är bara respekt. Tröttnar aldrig ^_^

- jessica is out.

in pain.

--Kommentarer (1)


1a februari 2010

-- Datum: 2010-02-01 | Tid:10:47:22
-- Kategorier: Carinas lilla hörna

hej


Ja, tänka sig. Varför skriver jag ett inlägg den här tiden?
Är jag hemma?
Är jag i skolan?
Vart är jag?

Vid den här tiden borda jag redan ha varit i skolan men jag försov mig. Alltså somnade om. Okej, då tänkte jag komma när vi faktiskt börjar då. Idag var det klassråd innan så vi började tidigare. Jag loggar in på SLs hemsida och ser att mitt tåg är inställt. Jaha ..

Istället tänker jag skippa återigen en till lektion, inte för att klassråd är en lektion, och gå på den andra lektionen som börjar lite senare. Det resulterar att jag sitter vid datorn nu med en stor fet frukost. Oh ja! Typsikt SL trafiken. La la la la la :D

- Carina ♥
--Kommentarer (1)